De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm review

Beoordeling: (4.5/5)

"De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington: De perfecte mix van stijl en gemak."

De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington is een prachtige kunstkerstboom van 180 cm hoog. De boom heeft een mooie volle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De Washington kunstkerstboom heeft een metalen standaard en is eenvoudig op te zetten. Een groot voordeel van deze kunstkerstboom is dat hij jaar na jaar opnieuw gebruikt kan worden. De boom heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is voorzien van maar liefst 550 tips. Hierdoor is er genoeg ruimte om alle kerstballen, slingers en verlichting op te hangen. De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington is geschikt voor zowel binnen als buiten. De kunstkerstboom wordt geleverd in een handige opbergdoos, waardoor de boom gemakkelijk opgeborgen kan worden na de feestdagen. Kortom, de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington is een prachtige en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooie en sfeervolle kerstboom.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Hoogte 180 cm
Aantal takken 685
Kleur verlichting n.v.t.
Gebruik binnen
Materiaal PE/PVC
Inclusief verlichting nee

De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm in één oogopslag

Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm

De Kunstkerstboom Washington van Royal Christmas is een prachtige kunstkerstboom met een hoogte van 180 cm. Het is een volle boom met een natuurgetrouwe uitstraling. De takken zijn bevestigd aan een metalen frame en zijn eenvoudig uit te vouwen. Dit maakt het opzetten van de boom een fluitje van een cent. De kunstkerstboom wordt geleverd in een stevige doos waarin je de boom na de feestdagen weer kunt opbergen. De kunstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en voelt daardoor erg natuurlijk aan. De takken zijn voorzien van talloze plastieken dennennaalden in een mix van helder groen en donkergroen. De boom heeft een mooie volle vorm en er is ruimte om vele kerstballen en andere versiering in te hangen. Wat deze kunstkerstboom extra fijn maakt, is dat hij geen naalden laat vallen. Dit scheelt niet alleen in het schoonmaken, maar het oogt ook veel netter zonder afgevallen naalden op de grond. De boom kan elk jaar weer opnieuw gebruikt worden wat ook goed is voor het milieu. De Washington kunstkerstboom is een investering, maar het voordeel is dat deze boom jaren mee kan gaan. Het is daarnaast ook een veilige keuze omdat je geen risico loopt op brandgevaar zoals bij echte kerstbomen. Het opzetten van de boom is binnen 10 minuten gedaan, omdat alle takken eenvoudig uitklappen en op hun plaats vallen. De boom heeft een stevige voet met pootjes die in te stellen zijn zodat de boom altijd stabiel staat. Als je op zoek bent naar een volle en natuurlijk ogende kunstkerstboom, dan is deze Kunstkerstboom Washington van Royal Christmas een echte aanrader!

Wat vinden we goed aan de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm

Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm

De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington van 180 cm is een prachtige boom die direct voor de ultieme kerstsfeer zorgt. De boom is vol en realistisch, waardoor het net lijkt alsof je een echte boom in huis hebt.

De kerstboom bestaat uit verschillende laagjes en takken, waardoor je genoeg ruimte hebt om de kerstversiering op te hangen. De takken zijn stevig genoeg om zware kerstballen en andere versieringen te kunnen dragen zonder dat ze doorbuigen.

Een groot pluspunt is dat de kerstboom erg makkelijk op te zetten is. De boom bestaat uit vier delen die je makkelijk in elkaar kunt schuiven. Bovendien zit er een handige opbergtas bij, zodat je de boom na de feestdagen ook weer makkelijk kunt opbergen.

Wat ook fijn is, is dat de kerstboom brandveilig is. De boom voldoet aan de Europese normen (NEN 71-2) en is behandeld met een brandvertragend middel. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van de kerstboom in huis.

Tot slot is de prijs-kwaliteitsverhouding van deze kerstboom erg goed. Je krijgt een prachtige, volle kerstboom van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Kortom, de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington van 180 cm is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een mooie, volle kerstboom voor een betaalbare prijs.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm
1. De kunstkerstboom oogt wat plastic en nep, waardoor het niet helemaal overtuigend overkomt als een 'echte' kerstboom.
2. Het opzetten van de boom kan wat lastig zijn, mede door het aantal takjes en het feit dat deze niet direct goed in vorm komen.
3. De prijs van de boom is vrij hoog in vergelijking met andere kunstkerstbomen van vergelijkbare grootte en kwaliteit.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Realistisch uiterlijk
  • Makkelijk op te zetten
  • Mooie volle boom
  • Geen naalden die uitvallen
  • Stevige standaard
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
Nadelen
  • Geen opbergdoos inbegrepen

Advies voor kopers

Als u op zoek bent naar een kunstkerstboom, dan is de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm wellicht iets voor u. Deze kunstkerstboom is een populaire keuze onder vele kopers vanwege zijn levensechte uitstraling en volle takken. We adviseren om rekening te houden met de volgende zaken bij de aanschaf van deze kerstboom. De grootte De grootte van de kerstboom is een belangrijke factor om te overwegen. De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm is geschikt voor een gemiddelde tot grote woonkamer. Mocht u een kleinere kamer hebben, dan is deze kerstboom wellicht te groot. Meet daarom goed uw ruimte voordat u tot aanschaf overgaat. Het materiaal Deze kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC. Dit zorgt voor een realistisch effect en geeft de takken een volle uitstraling. Het PVC materiaal is duurzaam en gaat jarenlang mee. Het gebruiksgemak De Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm is eenvoudig op te zetten en af te breken. De kerstboom wordt geleverd met een stevige metalen voet die zorgt voor stabiliteit. Een bijkomend voordeel is dat deze kerstboom geen naalden verliest, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schoonmaakwerkzaamheden. De prijs De prijs van deze kunstkerstboom is iets hoger dan gemiddeld, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken dit ruimschoots goed. U zult jarenlang plezier hebben van deze kerstboom en hoeft niet elk jaar opnieuw een kerstboom aan te schaffen. Kortom, de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm is een mooie keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en levensechte kunstkerstboom. Houd hierbij wel rekening met uw beschikbare ruimte en de prijs van de kerstboom.

Conclusie

Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm

Na onze uitgebreide review van de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington van 180 cm kunnen we met zekerheid concluderen dat deze kunstkerstboom een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en mooie kerstboom voor hun huis of kantoor.

Allereerst willen we benadrukken dat de kunstkerstboom van hoge kwaliteit is en met vakmanschap is vervaardigd. De takken zijn stevig en de boom is stabiel, waardoor de boom zonder problemen versierd kan worden met kerstballen, slingers, en zelfs de zwaarste kerstornamenten.

Naast de kwaliteit van het materiaal, is het ontwerp van de kerstboom uniek en zeer aantrekkelijk. De boom heeft een echte, volle en natuurlijke uitstraling die de kerstsfeer in huis brengt en de ruimte transformeert in een prachtig winters wonderland. Met de Washington Kunstkerstboom haal je de gezellige kerstsfeer in huis, zonder dat je hoeft te zorgen over naalden die loslaten of het juiste formaat kiezen, want deze Royal Christmas kerstboom is perfect.

Een ander pluspunt van deze kunstkerstboom is dat hij gemakkelijk op te zetten en af te breken is. Zelfs als je geen ervaring hebt met het opzetten van kunstkerstbomen, kost het je slechts enkele minuten om de kerstboom klaar voor gebruik te maken en te decoreren. Bovendien zorgt de stevige en handige opbergdoos ervoor dat de kerstboom eenvoudig kan worden opgeborgen tot het volgende kerstseizoen.

Als we de prijs van deze kunstkerstboom vergelijken met andere premium kerstbomen van vergelijkbare kwaliteit, dan is de Washington Kunstkerstboom niet duur en zeer betaalbaar. Je krijgt waar voor je geld én dus een prachtige kerstboom die elk jaar opnieuw kan worden gebruikt, zodat je ieder jaar kunt genieten van een kerstboom met een betoverend en magisch winters tintje in jouw huis of kantoor.

Onze conclusie is dat de Royal Christmas Kunstkerstboom Washington van 180 cm een zeer goede aankoop is. Deze kerstboom is van hoge kwaliteit, heeft een uniek en fraai ontwerp, is gemakkelijk op te zetten en op te bergen, en is bovenal betaalbaar. Als je wilt genieten van een betoverende kerstsfeer in je huis of kantoor, raden wij deze kunstkerstboom dan ook van harte aan!


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Royal Christmas Kunstkerstboom Washington 180 cm

© 2024 Beste Kunstkerstboom, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten