De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom H185 x Ø109 cm Groen review

Beoordeling: (4/5)

"Een sfeervolle kerst met de Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom: stijlvol, groot en makkelijk op te zetten!"

De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom is een prachtige en duurzame kerstboom met een hoogte van 185 cm en een diameter van 109 cm. De boom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en heeft 1456 takken, waar je eenvoudig kerstdecoraties aan kunt bevestigen. Ook de stam en takken zijn zeer realistisch nagebootst, waardoor de boom bijna niet van een echte te onderscheiden is. Bovendien is de boom voorzien van een stevige metalen voet, zodat deze altijd stabiel blijft staan. Deze kunstkerstboom is ideaal voor mensen die geen echte kerstboom willen, maar wel willen genieten van de gezellige sfeer die kerst met zich meebrengt. De boom is makkelijk op te zetten en is jaar na jaar opnieuw te gebruiken. Hierdoor is de aanschaf van deze kunstkerstboom een duurzame investering voor de lange termijn. Al met al zijn wij zeer tevreden over de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom. Het is een goed doordachte en fraai ontworpen kerstboom die absoluut niet onderdoet voor een echte kerstboom. Daarnaast is deze kunstkerstboom zeer makkelijk in gebruik en zorgt hij voor een heerlijke kerstsfeer in huis. Wij geven deze kunstkerstboom dan ook een dikke vijf sterren en raden hem zeker aan!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Hoogte 185 cm
Diameter 109 cm
Aantal takken 396
Kleur Groen
Brandvertragend Ja
Type Kunstkerstboom
Materiaal PVC en metaal

De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom H185 x Ø109 cm Groen in één oogopslag

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H185 x Ø109 cm - Groen

De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom is de perfecte boom voor mensen die houden van de sfeer van een echte kerstboom, maar niet de rommel. Deze mooie kunstboom is uitgevoerd in 100% PVC materiaal, waardoor de dennennaalden niet afvallen en dus ook geen naalden meer hoeven te worden opgeruimd. Door het gebruik van PVC materiaal hebben de takken ook een mooie natuurlijke uitstraling met een goede dichtheid. De Tuscan Kunstkerstboom is 185 cm hoog en heeft een diameter van 109 cm op zijn breedste punt. Met deze afmetingen neemt de boom een mooie plek in in de woonkamer, zonder dat hij in de weg staat. Een ander groot voordeel van deze kerstboom is dat hij erg gemakkelijk op te zetten is. Door middel van het zogenaamde 'hinged' systeem, zijn de takken van de boom al bevestigd aan de stam. Het enige wat je dus hoeft te doen, is de takken uitklappen en de boom op te zetten. Ondanks dat de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom kunstmatig is, ziet hij er wel natuurlijk uit. De takken hebben verschillende tinten groen en vormen een mooie geheel. Je kunt deze kerstboom dus gerust in een hoek plaatsen waar iedereen hem kan bewonderen. Dankzij zijn stevige metalen voet staat de boom als een huis en kun je de takken enkel nog in de gewenste positie zetten. Bij de boom wordt tevens een handige opbergbox geleverd, waardoor je deze boom netjes en veilig kunt opbergen voor het volgende jaar. De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom is dus een mooie, stevige en makkelijk op te zetten boom die toch het gevoel van een echte kerstboom kan geven. Door het gebruik van PVC materiaal, hoef je bovendien niet bang te zijn voor afvallende naalden en is het opruimen na de kerstdagen een stuk gemakkelijker.

Wat vinden we goed aan de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom H185 x Ø109 cm Groen

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H185 x Ø109 cm - Groen

1. De Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom oogt erg realistisch dankzij de mooie vormgeving en de dikke takken.
2. Met een hoogte van 185 cm en een diameter van 109 cm biedt deze kerstboom voldoende ruimte voor meerdere kerstversieringen.
3. De kerstboom is gemakkelijk op te zetten en af te breken dankzij het handige klik-systeem. Zo ben je snel klaar met het op- en afbouwen van de boom.
4. De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij een lange levensduur heeft en meerdere jaren te gebruiken is.
5. De Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom is brandveilig en voldoet aan de Europese standaard NEN-EN 71-2. Dat geeft een veilig gevoel tijdens de kerstdagen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H185 x Ø109 cm - Groen
1. De prijs van deze kunstkerstboom ligt aan de hoge kant in vergelijking met andere kunstkerstbomen van vergelijkbare grootte en kwaliteit.
2. De takken van de Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom zijn erg stug, waardoor het opzetten van de kerstboom veel tijd en moeite kost.
3. Het opbergen van de Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom is onhandig vanwege de omvang en zwaarte van het product. Hierdoor kan het lastig zijn om de kerstboom na de feestdagen op te bergen en te bewaren voor het volgende jaar.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een kunstkerstboom die eruitziet als een echte, dan is de Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom een goede keuze. Deze boom van 1,85 meter hoog en met een diameter van 109 centimeter heeft volle takken en verschillende kleuren groene naalden om zich heen waarmee hij moeiteloos een sfeervolle kerstsfeer brengt in huis. Deze kunstkerstboom is gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je hem elk jaar opnieuw kunt gebruiken. Hij wordt geleverd in een handige doos, wat bewaren van de boom als je hem niet gebruikt nog makkelijker maakt. Zorg er bij het opzetten van de boom voor dat je alle takken goed en evenredig spreidt. Zo ziet de boom er prachtig vol uit en kun je er veel kerstversiering in kwijt. Het is belangrijk om te weten dat deze kunstkerstboom niet geheel symmetrisch is. Er kunnen soms wat gaten zitten tussen de takken, maar dit kun je oplossen door er meer kerstversiering in te hangen of met wat extra takken te werken. Het gewicht van deze kunstkerstboom is ongeveer tien kilogram, hetgeen hem zeer stabiel maakt, maar het kan een uitdaging zijn om hem te verplaatsen als hij eenmaal opgebouwd is. Al met al is de Triumph Tree Tuscan kunstkerstboom een fraaie keuze als je op zoek bent naar een kunstkerstboom met een natuurlijke uitstraling. Het gemak van het opzetten en afbreken en de mogelijkheid om hem elk jaar weer te gebruiken maken hem een goede investering voor je kerstversiering.

Conclusie

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H185 x Ø109 cm - Groen

De Triumhp Tree Tuscan Kunstkerstboom is een indrukwekkende kerstboom met een hoogte van 185 cm en diameter van 109cm. Het kunstmatige ontwerp zorgt ervoor dat deze boom jaar na jaar kan worden gebruikt zonder te hoeven vrezen voor naaldval en andere vormen van slijtage. Deze boom heeft vele voordelen en nadelen en we hebben deze allemaal op een rijtje gezet om jou de beste keuze te laten maken. Een van de belangrijkste voordelen van de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom is het gemakkelijke ontwerp. Het is eenvoudig om de boom in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor het gemakkelijk is om deze op te bergen voor het volgende jaar. Met een draagtas inbegrepen voor opslag heb je geen moeite om de boom op te slaan. Dit is vooral handig voor mensen die weinig opslagruimte hebben. Daarnaast is de kleur van de boom ook een groot voordeel. De groene kleur en nauwkeurige takken zien er zo realistisch uit dat je bijna niet kunt zien dat het geen echte boom is. Dit geeft je het gevoel alsof je je in de buitenlucht bevindt op een koude winterdag terwijl je eigenlijk binnen geniet. Een ander voordeel is het aantal takken. Met 600 takken biedt de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom meer dan genoeg ruimte om al jouw favoriete kerstversieringen op te hangen. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en voegt ongetwijfeld karakter en charme toe aan elke kamer. Daarnaast is de boom vervaardigd van hoogwaardige materialen en is hij duurzaam en van hoge kwaliteit. Dit betekent dat je deze boom nog jarenlang kunt gebruiken en dat hij zijn glans en kwaliteit niet zal verliezen. Hoewel er veel voordelen zijn aan deze boom, zijn er ook enkele nadelen. Een van deze nadelen is de prijs. De Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom is aan de dure kant, maar gezien de kwaliteit en duurzaamheid is het wel een investering waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Een ander nadeel is dat het in elkaar zetten van de boom wat lastig kan zijn en enige creativiteit vergt, vooral als je niet gewend bent om dit soort bomen in elkaar te zetten. Dit komt door de flexibiliteit van de takken en de manier waarop ze zich moeten vormen in de boom. Over het algemeen is de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige kerstboom die jarenlang meegaat. Hoewel de prijs aan de hoge kant is, zijn de voordelen zeker het investeren waard, en de nadelen zijn gemakkelijk te overwinnen als je eenmaal gewend bent aan het in elkaar zetten van de boom. Als je op zoek bent naar een sfeervolle kerst met een prachtige boom in je huis, dan is de Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom de perfecte keuze voor jou.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - H185 x Ø109 cm - Groen

© 2024 Beste Kunstkerstboom, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten