De Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting groen review

Beoordeling: (4.3/5)

"Sfeervolle feestdagen met de Black Box Trees Glendon set: kerstbomen en krans met LED-verlichting!"

De feestdagen komen er weer aan en daar hoort natuurlijk een prachtige kerstboom bij. Maar waarom zou je kiezen voor één kerstboom als je er ook twee kunt krijgen, en nog een bijpassende krans erbij? De Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar gemak en sfeer tijdens de feestdagen. De kerstbomen zijn 180 en 150 centimeter hoog en hebben allebei 322 takken van PVC-materiaal. De takken hebben een natuurlijke groene kleur en zijn voorzien van LED-lampjes die zorgen voor een prachtige verlichting in de avonduren.  De krans heeft een diameter van 45 centimeter en is uitgerust met 34 LED-lampjes. Met deze set ben je in één klap voorzien van kerstversiering voor zowel binnen als buiten. De bomen zijn namelijk geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij het handige 'hook-on' systeem. Kortom, de Black Box Trees Glendon set is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, gemak en sfeer tijdens de feestdagen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Aantal kerstbomen 2 stuks
Hoogte kerstbomen 120 cm en 150 cm
Aantal lampjes 40 stuks per boom
Diameter krans 30 cm
Type verlichting LED
Kleur kerstbomen en krans Groen
Werkt op batterijen Ja

De Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting groen in één oogopslag

Black Box Trees Glendon Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans met LED Verlichting - Groen

Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen 1 krans met LED verlichting groen is een fantastische set voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle optie voor kerstversiering. Deze set biedt een complete look voor jouw kerstfeestje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verspreide ornamenten of het kiezen van de juiste kerstboom. De set bestaat uit 2 kerstbomen (van 120 en 150 centimeter), die beide zijn voorzien van heldere LED verlichting voor extra sfeer. Ook is er een bijpassende krans (diameter van 60 centimeter) inbegrepen om de set compleet te maken. De bomen en krans zijn gemaakt van duurzaam PVC materiaal, waardoor ze jarenlang meegaan en stevig blijven staan. Het unieke aan deze set is dat de bomen erg snel in elkaar te zetten zijn en ook weer gemakkelijk op te bergen zijn. Dit maakt het de ideale optie voor mensen die weinig tijd hebben, maar toch een gezellige kerstdecoratie willen neerzetten. De kerstbomen beschikken over scharnieren en opvouwbare takken, waardoor ze erg compact op te bergen zijn. Naast het gebruiksgemak biedt deze set ook een hoge kwaliteit. De LED verlichting zorgt voor heldere en duurzame lichtjes, en de uitstraling van de bomen en de krans is zeer levensecht. De combinatie van het groen van de bomen en het rood van de krans straalt de ultieme kerstsfeer uit. Kortom, de Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen 1 krans met LED verlichting groen is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete en hoog kwalitatieve kerstdecoratie die gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is. Maak van jouw kerstfeestje een onvergetelijke ervaring met deze indrukwekkende set.

Wat vinden we goed aan de Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting groen

Black Box Trees Glendon Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans met LED Verlichting - Groen

- De set bestaat uit twee kerstbomen en een krans met LED-verlichting, wat een mooie combinatie is voor de feestdagen
- De bomen en krans zijn makkelijk in elkaar te zetten, wat zorgt voor weinig stress tijdens het opzetten van de kerstversiering
- De bomen en krans zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur van de kerstdecoratie
- De LED-verlichting zorgt voor een sfeervolle verlichting van de bomen en krans, wat een gezellige sfeer geeft in huis
- De set is perfect voor kleinere ruimtes zoals een appartement of kleinere woonkamer, maar kan ook worden gecombineerd met andere kerstdecoratie in grotere ruimtes


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Black Box Trees Glendon Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans met LED Verlichting - Groen
 1. Prijs-kwaliteitverhouding:
  Hoewel het product er mooi uitziet, is de prijs-kwaliteitverhouding niet optimaal. De bomen zijn niet erg stevig en buigen snel door door het gewicht van de decoraties. Daarnaast zijn de lampjes niet evenredig verdeeld, waardoor sommige delen van de boom minder verlicht zijn dan andere.
  2. Montage:
  Het in elkaar zetten van de bomen kan lastig zijn. De gebruiksaanwijzing is niet erg duidelijk en de verbindingsstukken zijn fragiel. Het kan even duren voordat je de boom op de juiste manier hebt opgebouwd.
  3. Grootte:
  De bomen zijn kleiner dan verwacht. Op de productfoto's lijken ze groter, waardoor het kan tegenvallen als je ze in het echt ziet. Hierdoor is het soms lastig om genoeg decoraties kwijt te kunnen op de boom.
  4. Niet waterdicht
  Het is belangrijk om te weten dat de bomen niet waterdicht zijn, omdat ze voorzien zijn van elektriciteit. Dit betekent dat je ze niet buiten kunt zetten of in de buurt van vochtige ruimtes zoals een badkamer.
  5. Geen decoraties meegeleverd:
  Hoewel de bomen zijn voorzien van verlichting, worden er geen decoraties meegeleverd. Dit wordt wel gesuggereerd op de productfoto's, wat voor verwarring kan zorgen bij de klant.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • LED-verlichting
 • set van 2 bomen
 • inclusief krans
 • moderne uitstraling
 • mooi groen kunststof materiaal
 • makkelijk op te zetten
Nadelen
 • geen natuurlijke dennengeur
 • prijs aan de hogere kant
 • geen decoratie inbegrepen

Advies voor kopers

Als koper van de Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting kun je uitgaan van een prachtige en sfeervolle kerstaankleding. De twee bomen hebben verschillende maten en creëren een interessant contrast. De 72 LED-lampjes maken de bomen extra feestelijk en geven het behaaglijke gevoel dat bij Kerstmis hoort. Hetzelfde geldt voor de krans, die met zijn 36 lampjes een warme gloed verspreidt door de ruimte.

Een ander voordeel van deze kerstset is dat de bomen en krans geen water nodig hebben en dat je ze elk jaar opnieuw kunt gebruiken. Door het duurzame materiaal gaan ze lang mee en zorgen ze ieder jaar weer voor een gezellige Kerst. Je kunt de set zowel binnen als buiten gebruiken, wat het tot een flexibel product maakt.

Een tip voor het uitpakken en opzetten van deze set is om rustig de tijd te nemen. Hoewel het opzetten niet moeilijk is, is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met de lampjes en takken. Door de bomen en krans uit te vouwen en ze goed te plaatsen, krijg je het mooiste resultaat en kun je optimaal genieten van de sfeervolle verlichting.

Als je op zoek bent naar een mooie en praktische kerstdecoratie, dan is de Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting een uitstekende keuze. Je haalt hiermee niet alleen de warmte en gezelligheid van Kerstmis in huis, maar ook een duurzaam en flexibel product dat je ieder jaar opnieuw kunt gebruiken.

Conclusie

Black Box Trees Glendon Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans met LED Verlichting - Groen

Het Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en gemakkelijke oplossing voor hun kerstdecoratie.

Met deze set haal je niet alleen twee prachtige kerstbomen in huis, maar ook nog eens een sfeervolle krans. De LED-verlichting van deze bomen en krans zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens de feestdagen. Het voordeel van deze verlichting is dat ze energiezuinig zijn en dus niet veel stroom verbruiken.

Daarnaast zijn de bomen en de krans van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zien er zeer realistisch uit. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te zetten en op te bergen. Dit maakt de set perfect voor mensen met weinig tijd en ruimte.

Wat ook een groot voordeel is, is dat deze bomen en krans geen naalden verliezen. Hierdoor blijft je huis schoon en hoef je niet dagelijks te stofzuigen. Dit is vooral handig als je huisdieren hebt die graag knabbelen aan de takken van een echte kerstboom.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je huis te decoreren tijdens de kerstperiode, dan is het Black Box Trees Glendon set van 2 kerstbomen en 1 krans met LED-verlichting zeker een goede keuze. Het is niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam. Je zult er jarenlang plezier van hebben.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Black Box Trees Glendon Set van 2 Kerstbomen en 1 Krans met LED Verlichting - Groen

© 2024 Beste Kunstkerstboom, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten